Victor (Inkoper)

Victor is vorig jaar afgestudeerd voor zijn opleiding Bedrijfskunde MER en heeft daarbij een Inkoop Minor – Nevi 1 gevolgd aangereikt door de hogeschool. Een jaar daarvoor heeft hij zijn Green Belt – Lean Six Sigma behaald, daardoor heeft hij kennis verschaft omtrent inkoop en planning werkzaamheden. Hij heeft twee stages gelopen bij een AGF en Technisch bedrijf. Victor heeft zijn afstudeerstage afgerond bij een overheidsinstantie op de inkoopafdeling en ook hier verschillende aspecten meegekregen binnen de publieke sector.

Victor heeft werkervaring opgedaan met voornamelijk operationele werkzaamheden, zoals het plaatsen van inkooporders, salesorders in behandeling nemen en raamcontracten opstellen. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk geweest voor contractmanagement en het doorvoeren van procesoptimalisaties in verschillende ERP-systemen.

Victor is op ons overgekomen als een energieke, sociale en leergierige jongeman die graag snel schakelt en organiseert. Hij gaat resultaatgericht te werk en wil de processen blijven verbeteren. Bij Victor past een gevarieerd takenpakket en hij wil ook fungeren als een aanspraakpunt binnen een organisatie.

Victor is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Meegelopen en werkzaamheden verricht binnen het sociaal domein;
  • Procesoptimalisaties doorgevoerd in het ERP-systeem.

Functie

Inkoper

Leeftijd

25

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Microsoft Dynamics en MS Office.